Corees Polska wyłącznym agentem kompleksu West Forum we Wrocławiu
Agencja Corees Polska została wyłącznym agentem kompleksu West Forum we Wrocławiu, należącego do portfolio zarządzanego przez TFG Asset Management Sp. z.o.o. Współpraca zakłada kompleksową obsługę nowych najemców kompleksu.
2020-04-27, 21:56

Corees Polska wyłącznym agentem kompleksu West Forum we Wrocławiu

- West Forum jest naszym jedynym wrocławskim projektem, zależy nam bardzo na stałym podnoszeniu jakości i atrakcyjności tego kompleksu – mówi Anna Fijałkowska, Asset Management Director, TFG Asset Management Sp. z.o.o. - Cieszymy się na współpracę z Corees Polska, za agencją stoją profesjonaliści z długoletnim doświadczeniem na rynku, a to niebagatelna zaleta. Jak sądzimy współpraca ta pozwoli nam na sprawną komercjalizację pozostałej wolnej powierzchni – dodaje.

- Na ten moment, mimo zawirowań zewnętrznych, związanych z pandemią, nie zwalniamy tempa – mówi Marek Ciunowicz, CEO Corees Polska. - Przejęcie w obsługę kompleksu West Forum zbiega się bowiem w czasie z tworzeniem przez nas oddziału we Wrocławiu. Bardzo dziękujemy TFG Asset Management za zaufanie. Mamy nadzieję, że to doskonały początek owocnej współpracy także z i na rynku wrocławskim – dodaje.

West Forum przy ul. Strzegomskiej to kompleks dwóch budynków biurowych o łącznej powierzchni użytkowej 31 715m2, w tym 22 162 m2 biurowej. Obecnie na terenie kompleksu, w dwóch budynkach dostępna jest powierzchnia biurowa około 3 600 m2. Lokalizacja w obrębie dzielnicy Fabryczna zapewnia dogodny dojazd zarówno transportem publicznym, jak i komunikacją samochodową. Właścicielem kompleksu jest grupa GNT Ventures Properties zarządzana przez TFG Asset Management Sp. z.o.o. Za projekt inwestycji odpowiadało Studio Archicom.

Corees Polska to agencja specjalizująca się w obsłudze rynku nieruchomości komercyjnych. W spektrum działania posiada pełen wachlarz rozwiązań w zakresie najmu powierzchni: biurowych, magazynowych, handlowych oraz doradztwo inwestycyjne. Siedziba główna firmy znajduje się w Warszawie, posiada oddział w Krakowie. Realizuje projekty w sposób kompleksowy na terenie całego kraju.

W przypadku dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji:
Bożena Pękala, PR&Marketing Manager, m: bozena.pekala@corees.pl; t. 609 608 806
Paulina Nogieć, Leasing Director, m: paulina.nogiec@corees.pl, t. 512 556 296